Ervaring:

1986-1991:
allround timmerman metselaar

1991-1999:
restauratiemedewerker

1999-2010:
calculator/
werkvoorbereider/
projectleider afbouw

2010-heden:
zelfstandig ondernemer calculatie en advies

  • Gediplomeerd Restauratiemedewerker MTO
  • Ervaren met calculatie-
    programma’s: Arpa Toolbox, Kraan Probis en Gilde Software.

Lammersen Calculatie en Advies Afbouw (LCAA)

Lammersen Calculatie en Advies Afbouw (LCAA) is sinds 2010 succesvol in calculaties en adviezen op maat voor Afbouw-, Verbouw-, Renovatie- en Restauratieprojecten.

Hubert Lammersen is LCAA gestart op basis van zijn jaren lange ervaring in de Nieuwbouw, Renovatie, Restauratie en Afbouw. Hij adviseert particulieren en bedrijven die bestaande situaties willen aanpassen, schade moeten herstellen of nieuw willen bouwen.

Zijn adviezen zijn transparant en inzichtelijk voor zowel de leek als de deskundige. Daarnaast berekent hij voor aannemers en afbouwbedrijven, op basis van bouwtekeningen en/of bezichtigingen, de meters, benodigde materialen en man-uren voor sterk uiteenlopende bouwprojecten.

Maatwerk

LCAA richt zich in adviezen vooral op de functionaliteit van materialen. Bij verbouwingen, renovatie en restauratie betreft het telkens weer unieke situaties en opdrachtgevers.

Het is voor LCAA een uitdaging om met een passend advies te komen waarbij gekozen wordt voor duurzame oplossingen en een juiste prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij is het voor LCAA belangrijk dat ook de klant overtuigd is van de materiaalkeuze.